Sunday, 05 May 2024
 

Bejelentkező űrlap






Lost Password?
No account yet? Register
.
Megyei tankönyvkiállítás PDF Print E-mail
Monday, 14 January 2008

Tankönyvkiállítás a BMKHSZC Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézményegységének szervezésében

Január a tankönyvkiválasztás, a tankönyvrendelés időszaka. Az Oktatási Hivatal az Oktatási és Kulturális Minisztérium honlapján teszi közzé a tankönyvek hivatalos jegyzékét, amelyet folyamatosan felülvizsgál és frissít. Aki tankönyvet szeretne rendelni, vagy részletesen keresni a tankönyvek között, megteheti a Közoktatási Információs Iroda (www.kir.hu) Tankönyvi Adatbázis-kezelő Rendszerében, ezen a címen: http://www.tankonyv.info.hu/.

Az Oktatási Minisztérium honlapjáról is tájékozódhatnak az érdeklődők arról, hogy milyen változások vannak a tankönyvellátás ügyében.

Közvetlenül a kiadóktól is kapnak híreket az iskolák, hiszen a tankönyvkiadók képviselő meglátogatják az iskolákat, a már elkészült könyveket bemutatják a pedagógusoknak.

Több éve, hogy a megye pedagógusai számára a pedagógiai szakmai szolgáltató megrendezi a megyei tankönyvkiállítást, ahol a gyakorló pedagógusoknak lehetősége van arra, hogy a tankönyvszerzőkkel találkozzanak. Első kézből kapnak akár módszertani tanácsokat, valamint lehetőségük van arra, hogy a szerzők, a kiadók visszajelzést kapjanak a továbbfejlesztés érdekében.


Forrás: Kalmár Zsolt, BMKHSZC Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézményegység

 
< Prev   Next >
.

Vonalban

Advertisement

Békés Megye Online

Programok Online

Békés Megye Programok Online

© 2024 BMKHSZC
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
Magázó magyar verzió: Varanka Zoltán - NovoPortal