Saturday, 18 May 2024
 

Bejelentkező űrlap






Lost Password?
No account yet? Register
.
Megújult a Nemzeti alaptanterv PDF Print E-mail
Monday, 03 December 2007

A Pedagógiai Szakmai Szolgáltató pedagógus munkatársai a módosított Nemzeti alaptanterv értékeire épülő iskolai pedagógiai programok megalkotását segítik a megye több intézményében

A Nemzeti alaptanterv (NAT) a kötelező iskoláztatás időszakára értékeket, műveltségképet, tudás- és tanulásértelmezést tartalmaz, valamint az alapvető célok között megjeleníti a kulcskompetenciák fejlesztését is. A kulcskompetenciák azok a kompetenciák, amelyekre mindenkinek szüksége van személyes boldogulásához, fejlődéséhez, a társadalmi beilleszkedéshez, a munkához.

A Békés Megyei Könyvtár és Humán Szolgáltató Centrum Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézményegysége pedagógus munkatársai a módosított Nemzeti alaptanterv értékeire épülő iskolai pedagógiai programok megalkotását segítik Békés megye több oktatási intézményében. Az intézményi dokumentumok módosításával egyidőben több helyszínen van lehetősége a pedagógusoknak arra, hogy tréningeken, képzéseken készüljenek fel az újszerű pedagógiai tevékenységekre.


Forrás: Rakonczás Szilvia, BMKHSZC Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézményegység

 
< Prev   Next >
.

Vonalban

We have 8 guests online
Advertisement

Békés Megye Online

Programok Online

Békés Megye Programok Online

© 2024 BMKHSZC
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
Magázó magyar verzió: Varanka Zoltán - NovoPortal