Saturday, 18 May 2024
 

Bejelentkező űrlap






Lost Password?
No account yet? Register
.
Színterek és utak a szenvedély térképén PDF Print E-mail
Monday, 17 December 2007

Harmadik alkalommal rendezi meg a dr. Baly Hermina Mentálhigiénés Alapítvány, a Békés Megyei Kábítószerügyi Koordinációs és Tanácsadó Testület, valamint a Békés Megyei Könyvtár és Humán Szolgáltató Centrum a „Színterek és utak a szenvedély térképén” című konferenciáját.

A rendezvény számba veszi azokat a változásokat, amelyek az elmúlt időszakot jellemezték. Így például az oktatási centrumok létrejötte, a civil szféra intenzívebb szerepvállalása, vagy részbeni stratégiaváltás a mentálhigiénés segítő- szervező munkában.

Új a konferencia célcsoportjainak összeválogatási kritériuma is, hisz a meghívottak között üdvözölhetünk önkormányzati képviselőket, iskolaigazgatókat, egészségügyi szakdolgozókat, de kortárs segítő diákokat is.

A jól bevált formák is szerepelnek ezen a napon, hiszen rövid, lényegre törő hozzászólások kapcsán betekintést nyerhetünk a megyére leginkább jellemző aktualitásokba is.

A konferencia második részében lehetőség nyílik majd a gondolatok közvetlen cseréjére is, hiszen délután a szakmai műhelyeké a szó.

Az előadók között szerepel Portörő Péter a Szociális és Munkaügyi Minisztérium főosztályvezető helyettese és dr. Felvinczi Katalin a Nemzeti Drogmegelőzési Intézet igazgatója. Szót kapnak a megyei fenntartók, illetve a megyei fenntartású intézmények vezető munkatársai, így remélhetően egy aktuális kép rajzolódik majd ki a térség helyzetéről.

A rendezvény időpontja 2007. december 17, hétfő 10 óra. Helyszíne a Megyeháza nagyterme.


Forrás: Kalmár Zsolt, BMKHSZC Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézményegység

Last Updated ( Wednesday, 02 January 2008 )
 
< Prev   Next >
.

Vonalban

We have 2 guests online
Advertisement

Békés Megye Online

Programok Online

Békés Megye Programok Online

© 2024 BMKHSZC
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
Magázó magyar verzió: Varanka Zoltán - NovoPortal